marți, 28 mai 2013

INFORMARE!!!



Urmare a recentelor initiative, comunicate si discutii ale membrilor Biroului Operativ Central, aseara, in jurul orelor 24.00, am fost contactat si informat ca astazi, 28.05.2013, Comisia de aparare a Camerei Deputatilor va da avizul pe Legea Reparatorie, iar maine, 29.05.2013 se va da avizul de catre Comisia de munca, urmand sa ramana doar votul in plen. In plus, s-a acordat proiectului regimul de urgenta.

Ingrosand obrazul, am solicitat persoanelor care ne sprijina si sustinerea profesionista in cazul initiativei legislative privind abrogarea cap. IV pe Legea 329/2009 (PL x-109/2012), pentru care Comisia de munca a Camerei trebuie sa faca raportul astazi, la orele 14.30. Pe aceasta tema, la dezbaterile din Comisia de munca avem si noi, SCMD, doi reprezentanti.

Pe cale de consecinta va rog sa aveti credinta ca se face tot ceea ce trebuie facut pentru ca vacanta parlamentara sa ne gaseasca cu problemele rezolvate si va transmit rugamintea de a selecta cu mare grija materialele pe care membrii dvs. le posteaza in aceste zile pe paginile filialelor sau pe bloguri personale, pentru ca nu cumva vreo manipulare profesionista sa dea apa la moara celor care vor sa ne blocheze.

PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 22 mai 2013

Veste bună pentru militari. Proiectul de lege pentru majorarea pensiilor militare, adoptat în Senat









 
 
Senatorii au adoptat miercuri, în unanimitate, proiectul de lege prin care sunt majorate pensiile militare care au fost reduse în luna decembrie 2010.

Măsura a fost aplicată doar în cazul celor care au obţinut sume mai mici după recalcularea sau revizuirea pensiilor, relatează Mediafax.

Votul final asupra proiectului de lege iniţiat de mai mulţi parlamentari ai PNL şi PSD, între care Corneliu Dobriţoiu şi Gabriel Oprea, se va desfăşura în Camera Deputaţilor.

Actul normativ prevede că măsura de majorare a pensiilor militare la nivelul din 2010 ar urma să fie aplicată din luna următoare intrării în vigoare a legii.

Pentru a putea beneficia de majorarea pensiilor, militarii trebuie să adreseze Casei de Pensii o solicitare pentru emiterea unei decizii de revizuire.
Va vom tine la curent cu noutatile.

marți, 7 mai 2013

IMPORTANT!!!

INCEPAND CU 07.05.2013 SCMD, FILIALA 1 ALBA IULIA VA FUNCTIONA IN STRADA VASILE ALECSANDRI NR 2, BLOC S2C, SC C, AP. 5(in spatele Caminului de Garnizoana)
Relatii la telefon: 0731022230, 0754689911

Biroul Operativ

sâmbătă, 4 mai 2013

HRISTOS A INVIAT!!!

PENTRU TOTI CAMARAZII NOSTRII , CARE SARBATORESC INVIEREA DOMNULUI NOSTRU, ISUS HRISTOS!!!
Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!











Biroul Operativ