marți, 28 mai 2013

INFORMARE!!!Urmare a recentelor initiative, comunicate si discutii ale membrilor Biroului Operativ Central, aseara, in jurul orelor 24.00, am fost contactat si informat ca astazi, 28.05.2013, Comisia de aparare a Camerei Deputatilor va da avizul pe Legea Reparatorie, iar maine, 29.05.2013 se va da avizul de catre Comisia de munca, urmand sa ramana doar votul in plen. In plus, s-a acordat proiectului regimul de urgenta.

Ingrosand obrazul, am solicitat persoanelor care ne sprijina si sustinerea profesionista in cazul initiativei legislative privind abrogarea cap. IV pe Legea 329/2009 (PL x-109/2012), pentru care Comisia de munca a Camerei trebuie sa faca raportul astazi, la orele 14.30. Pe aceasta tema, la dezbaterile din Comisia de munca avem si noi, SCMD, doi reprezentanti.

Pe cale de consecinta va rog sa aveti credinta ca se face tot ceea ce trebuie facut pentru ca vacanta parlamentara sa ne gaseasca cu problemele rezolvate si va transmit rugamintea de a selecta cu mare grija materialele pe care membrii dvs. le posteaza in aceste zile pe paginile filialelor sau pe bloguri personale, pentru ca nu cumva vreo manipulare profesionista sa dea apa la moara celor care vor sa ne blocheze.

PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU