miercuri, 13 aprilie 2011

A 6-A VICTORIE A S.C.M.D. ÎN JUSTIŢIE

Un al doilea complet de judecată de la Tribunalul Giurgiu a dat ieri, 11.04.2011, verdict în favoarea noastră, pe pasul 1a. Deciziile de pensie „recalculată” pe care O.U.G. 1/2011 se pregăteşte să le revizuiască sunt nule de drept.

Ar fi bine ca şi deputaţii şi senatorii Puterii să afle de la filialele S.C.M.D. că se pregătesc să transforme în lege o ordonanţă fără obiect. Cu alte cuvinte, o ordonanţă care se pregăteşte să legalizeze falsul aşa cum preşedintele Băsescu a promulgat ca lege falsul comis de Roberta Anastase prin numărarea voturilor la adoptarea Legii sistemului unitar de pensii.

În acest context vă anunţăm că s-a sistat trimiterea deciziilor de pensie revizuită (proces încheiat la 15.03.2011) cu excepţia cazurilor de pensii mărite din burtă, în special la subofiţeri şi maiştri militari.

Întreaga reforma a sistemului naţional de apărare, înfăptuită în vederea integrării în N.A.T.O. şi U.E., a fost practic aruncată în aer cu costuri enorme.

Cine va răspunde pentru modul în care a fost cheltuit inutil banul public, din oct. 2009 şi până în prezent? Cine va răspunde pentru anarhia în care a fost aruncat organismul militar, auto exclus la ora actuală din cadrul prevăzut de N.A.T.O. şi U.E.?

Am redevenit ţara piramidelor construite cu fundul în sus!

În ceea ce ne priveşte, vor urma şi alte” succesuri”, pentru că nu toţi judecătorii sunt şantajabili.

Honor et Patria! Vae victis!

PREŞEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU