sâmbătă, 9 aprilie 2011

DATA ŞI LOCUL ADUNĂRII PENTRU LUNA APRILIE 2011

Adunarea generală a s.c.m.d. filiala alba iulia va avea loc joi, 14 Aprilie 2010, ora 1800, în sala de festivităţi a Cercului Militar. Rugăm pe toţi membrii filialei să facă tot posibilul şi să participe la această adunare întrucât vor fi puse în dezbatere şi se vor supune aprobării probleme deosebit de importante ale activităţii filialei. La acesta activitate va participa şi domnul avocat, ce ne reprezintă interesele filialei în justiţie, pentru a ne prezenta atât situaţia cât şi perspectiva de viitor a proceselor.

.

A 5-a victorie a SCMD!

Catre toti cei interesati, membri sau nu ai SCMD

Reamintim tuturor celor interesati ca SCMD nu ataca in justitie, la ora actuala, (contrar borsului de partid pe care il mananca indeosebi oficialii MApN) o Hotarare de Guvern (HG 735/2010) lichidata inca de la 28.09.2010, ci consecintele ei: deciziile de pensie recalculata, emise si primite sau nu de dumneavoastra in perioada 20.12.2010-07.01.2011 (unii ati primit o decizie - “”recalculata”” pe baza salariului mediu, altii doua - a doua “”recalculata”” pe “”algoritm””, altii trei - a treia fiind in urma contestarii personale, altii nici una, in special cei de la SRI.)

Aceste decizii fiind emise ilegal pe perioada de suspendare, sunt nule de drept. Ele insa constituie obiectul “revizuirii” de catre OUG 1/2011. OUG 1 este asadar o noua mare ticalosie a Puterii care incearca sa dea certificat de legalitate unei ilegalitati. Contrar ordinului primit in ziua de 07.02.2011 la Bucuresti, de a solutiona “litigiile “ pe rol… prin ”retinerea lipsei de obiect”, deoarece HG 735 a fost abrogata, multi judecatori dovedesc profesionalism, curaj si constiinta.

Patru complete de judecata au decis ca avem dreptate, admitand, pe pasul 1a, ca deciziile de pensii recalculate sunt nule de drept. Deci implicit ca OUG 1/2011, pe care hotii de partid si de stat portocalii vor sa o transforme in lege in aceste zile, este fara obiect, pentru ca nu poate sa revizuiasca ceva ce nu exista.

Cele patru victorii au fost obtinute la Alexandria (2), Turnu Severin (1), Constanta (1).

Astazi de dimineata s-a pronuntat in favoarea noastra, tot in sensul nulitatii deciziilor pe care gasca Boc vrea sa le revizuiasca, si completul de judecata de la Giurgiu.

Cand aceste cinci victorii se vor transforma in cincizeci, vom avea cateva intrebari de pus Guvernului, Parlamentului, Presedintelui si forurilor internationale. Pentru ca Romania este o republica europeana, nu o ”Jamahirie”!

La multi ani de Sfintele Sarbatori de Pasti si la multe victorii!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Preocupare de capatai a ministrului Apararii Nationale (primim de la un sindicalist militar):

"In saptamana asta , IN TOATE UNITATILE MILITARE, ACTIVILOR LI S-A PUS IN VEDERE(TEXTUAL): SA FIE ATENTI LA RELATIILE CU SINDICATUL MILITARILOR. CEI CARE AU RELATII SA LE INTRERUPA IMEDIAT.

Ordinul a fost dat de "Carpa" - cum spunea sotia colegului Irimia de la Ploiesti, in direct la Antena 3 - OPREA, SI TRANSMIS CU PRELUCRARE DE CATRE FIECARE COMANDANT. NESIMTITUL ASTA DE POLONICAR ,TREBUIE SA DEA SOCOTEALA PENTRU TOATE NENOROCIRILE CARE LE-A ADUS ASUPRA NOASTRA.

Verificati si va veti convinge de cele spuse. Cred ca lucrul acesta trebuie sa fie mediatizat. Cei care avem copii activi , CE DRACU SA FACEM, SA NU MAI VORBIM CU EI?"

Drapelul Romaniei a facut loc drapelului Ungariei in Piata Unirii. Ministrul Resurselor Nationale din Ungaria: “Clujul e al nostru!”

Aproximativ 600 de cetateni au participat la inaugurarea oficiala a statuii lui Matei Corvin. Doar doua drapele oficiale ale Romaniei si-au facut loc printre multimea de drapele ale extremistilor unguri de la HVIM, steagurile galben-albastre ale “tinutului secuiesc” si cele ale Ungariei. Mai mult, un tricolor romanesc care incadra steagul Uniunii Europene a fost coborat de catre autoritatile locale pe parcursul ceremoniei inaugurarii si in locul lui a fost ridicat drapelul Ungariei.

desi pledeaza pentru multiculturalitate, viceprimarul “tuturor clujenilor”, Laszlo Attila s-a adresat in discursul sau numai populatiei unguresti, refuzand sa vorbeasca in limba romana. La scurt moment dupa cuvantarea viceprimarului, ministrul Resurselor Nationale din Ungaria – Rethelyi Miklos s-a adresat ungurilor: “Clujul e al nostru si se vede asta pretutindeni, chiar si in statuia pe care o inauguram astazi! [...] Clujul nu poate supravietui fara maghiari”.

Cu tristete in suflet, directorul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei, dl Ioan Piso a observat ca la eveniment prezenta romanilor cu drapele rosu-galben-albastre a fost nula, in ciuda faptului ca regele sarbatorit a fost la origini si roman. “Trebuia sa fim cu totii prezenti in Piata Unirii, sa participam la inaugurare si sa sarbatorim impreuna, romanii si maghiarii”, a declarat dansul.

Printre cei aproximativ 20 de membri ai HVIM prezenti la eveniment s-a putut observa si existenta unui cetatean care arbora drapelul formatiunii politice Jobbik.

Printre cei care au luat cuvantul cu prilejul inaugurarii statuii s-au numarat vicepremierul Ungariei Semjen Zsolt, ministrul Culturii si Patrimoniului National din Romania, Kelemen Hunor, europarlamentarul Tokes Laszlo, si primarul Sorin Apostu (bucuros ca la Cluj “s-a putut trece peste conflictul artificial” dintre romani si unguri). Parcarea din Piata Unirii a fost impanzita de masini cu numere de inmatriculare de Covasna care aveau lipite pe ele stickere cu Ungaria Mare, iar Kelemen Hunor inca este asteptat sa faca o vizita la Muzeul National de Istorie a Trasilvaniei, unde inca nu a pus piciorul de la numirea sa in pozitia de ministru al culturii. M.S. –

sursa: napocanews.ro