marți, 12 aprilie 2011

DATA ŞI LOCUL ADUNĂRII PENTRU LUNA APRILIE 2011

Adunarea generală a s.c.m.d. filiala alba iulia va avea loc joi, 14 Aprilie 2011, ora 1800, în sala de festivităţi a Cercului Militar. Rugăm pe toţi membrii filialei să facă tot posibilul şi să participe la această adunare întrucât vor fi puse în dezbatere şi se vor supune aprobării probleme deosebit de importante ale activităţii filialei. La acesta activitate va participa şi domnul avocat, ce ne reprezintă interesele filialei în justiţie, pentru a ne prezenta atât situaţia cât şi perspectiva de viitor a proceselor.

Interdicţii prezidenţiale la români

Românii sunt un popor “deosebit”. Am pus ghilimele, întrucât am citat din “nea Nicu”. Lui îi plãcea sã zicã aşa, spre pãcãleala românilor care credeau cã e ceva „de bine“ şi-l aplaudau. Greşit!

Deci, la români nu existã interdicţia ca preşedintele Patriei sã se îngrijeascã exclusiv de un partid politic şi sã le critce permanent pe alelalte. La români nu existã interdicţia ca preşedintele Patriei sã-i considere “popor” numai pe ãia care-l laudã pe el.

In schimb, la români preşedintele n-are voie sã zicã despre vreun politician din opoziţie, care îl criticã pe el: “Sunt convins cã acei politicieni care mã criticã luptã şi ei tot pentru binele României”. Cam aşa cum a zis Obama despre congresmenii care nu sunt de acord cu el.

Si, tot la români, preşedintele n-are voie sã-l asculte pe un copil care îl criticã pe el, iar la sfârşit sã încerce sã-i explice acelui copil de ce face el ceea ce face, fãrã sã-l pocneascã peste bot, la propriu, iar apoi sã jure cu mâna pe biblie cã nu l-a lovit “nici cu palma, sau cu pumnul, nici peste faţã, nici la plex”, jurãmânt cinstit, de altminteri, pentru cã îi dãduse peste gurã! Adicã, n-are voie sã facã la fel cum a fãcut Obama când l-a luat un copil la întrebãri.

Acum, fie vorba între noi, cum dracu sã-şi permitã preşedintele României sã se comporte ca Obama!?! Pãi, ce, noi ne comparãm cu USA?!? Ce dracu, bre, chiar ni s-a suit democraţia la cap!?!

Sursa: Altfel.info